Tweezermate 10x lighted Magnifying Mirror

By Jelena

Tweezerman je brend koji je najpoznatiji po pincetama i sličnim kozmetičkim spravicama. Moje najdraže ogledalo je njihov proizvod – to je Tweezermate 10x ogledalo. Ogledalo uvećava 10 puta, uglavnom se ljudi uplaše kad se pogledaju  - pokazuje bukvalno SVE, a kad kažem sve mislim na svaku poru, dlačicu itd. A ovo može biti jako korisno u najmanje dve situacije – prilikom šminkanja i prilikom čupkanja obrva i/ili dlačica sa lica.

Ogledalo ja napravljeno od plastike i ima lampicu. Nije previše veliko, veličina je idealna da može da se drži u ruci, manevriše itd.

200-03857-000_dt

Takođe može da se prikači za drugo veće ogledalo ili negde u kupatilu – pozadi ima plastične delove koji služe da se prilepi uz neku drugu površinu.

atw-034_2z

 

Sviđa mi se način na koji je Tweezerman osmislio ovaj proizvod – sve na njemu ima svoju svrhu i zaista ja praktično. Lagano je pa se može bez problema nositi i u torbi.

Ja imam gustu crnu kosu i puuno obrva za čupanje :d tako da je ovo ogledalo meni sjajno i obožavam ga. Takođe, verujem da je “interesantno” ljudima koji izučavaju pore na svom licu – nažalost, mislim da ovo ogledalo podstiče diranje lica i pora, pa ako ste tome skloni, možda je bolje da ga ne nabavljate :) Tweezerman ima i onu metalnu spravicu za čišćenje mitisera, verujem da je taj dvojac paklena kombinacija :d

Košta oko 15 dolara, u Srbiji se može naručiti samo online. Sjajno je i za precizno šminkanje, ako želite da baš lepo nanesete maskaru i puder itd. Nije šareno i nije ništa fancy ali je odlično, naročito za čupanje dlačica koje “golim okom” možda ne biste primetili. Ako ste opsednuti savršenim obrvama, onda je ovo ogledalce za vas :) Meni je dobro jer se isprepadam svaki put kada se pogledam u njega tako da imam motivaciju da češće čupam obrve :PP Svetlo je idealno postavljeno tako da vidite još bolje. Kada su mi se potrošile baterije baš sam jasno uočila koliko sam se navikla na to svetlo i koliko mi je bolje kad ga ima. Moja majka nije sklona kozmetičkim eksperimentima itd. ali mi ovo ogledalo redovno uzima i kaže da je super. Što se mene tiče, ovo je jedan od onih proizvoda u koje vredi investirati. favicon (1)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Tweezermate 10x lighted Magnifying Mirror

 1. Mrs Fox
  November 6, 2013 at 10:19 am (1807 days ago)

  Da li postoji ovakvo ogledalo, sa svetlom, ali da ne uvećava 10x? Gledam ogledala na tu temu po netu i sva su iz dva, tri dela, meni su ogromna.

  Reply
  • Jelena
   November 6, 2013 at 6:13 pm (1806 days ago)

   Ćao, u Jysk radnji sam kupila za 600 dinara ogledalo sa osvetljenjem koje ne uveličava. Pokušala sam da nađem na njihovom sajtu, slično ovakvo, samo belo (i jeftnije) http://www.jysk.rs/97/719/2742000/a/catalog

   Reply

Leave a Reply