Pupa Diva’s Lashes maskara

By Jelena

Za mene je maskara najvažniji deo šminkanja jer volim da lepo istaknem trepavice. Ovo je prva Pupa maskara koju sam isprobala. Proizvođač obećava ekstra-volumen i visoku definiciju trepavica. Takođe, naglašeno je da je proizvod pogodan za ljude sa osetljivim očima i one koji nose kontaktna sočiva. Boja je “extra-black”.

PUPA Mascara Maxi Volume 02

Kod ove maskare mi se sviđa sve – intenzivna  crna boja, definicija, dužina, volumen koji daje. U par poteza dobijem izgled trepavica koji mi je sa drugim maskara mnogo teže da postignem. Sada upravo trošim svoje prvo pakovanje i žao mi je što ovu maskaru nisam otkrila ranije jer je zaista dobra. Po efektu me nekako podseća na Max Factor 2000 kalorija maskaru (meni je i ona dobra), kao neka poboljšana verzija te maskare.

Četkica je veća nego kod drugih maskara i čini mi se da to dosta olakšava nanošenje. Ako imam malo vremena da se spremim, a želim da mi trepavice izgledaju dobro, ovo je maskara “to go”.

Cenovno je u rangu sa L’oreal maskara tako da je prilično dostupna što se tiče cene, a povremeno se može kupiti u raznim setovima Pupa proizvoda. Preporuka :) ll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply