Neutrogena Pink Grapefruit Daily Scrub

By Jelena

U mom slučaju, ovo je bila potpuno impulsivna kupovina. Neutrogena se kod mene baš i nije dobro pokazala, proizvodi koje sam do sad isprobala bili su agresivni. Ipak, kad sam videla ovo malo slatko ROZE, pa još piše “pink grapefruit”, automatski je završilo u korpi mada nisam u datom trenutku nisam baš bila sigurna da li mi je uopšte potrebno : ). Ako izuzmemo dobar marketing i lepa pakovanja, ja od Neutrogene baš i ne očekujem puno.

Koristim ga već par nedelja i ipak mogu da kažem da je ok. Ovo je dnevni piling gel za umivanje a na samoj tubi piše – “Dnevna piling kupka za lice za čist, svež i zdrav izgled kože lica za svaki dan. Formula sa moćnom Micro Clear tehnologijom i piling mikro zrnima otpušava pore, dubinski ih čisti i eliminiše fleke i bubuljice. Nežnim dejstvom čisti kožu bez isušivanja dok prisustvo crvenog grejpfruta daje efekat okrepljujuće svežine”.

Ono što mi se kod ovog proizvoda ubedljivo najviše dopada je – MIRIS. Izuzetno žalim što na našem proizvodu ne postoji verzija gela za tuširanje sa ovim mirisom, čak sam bila u iskušenju da ovaj piling upotrebim na taj način ali ipak mislim da to nije baš ekonomično rešenje. Dakle, ova piling kupka miriše na grejpfrut, prelepo i osežavajuće. Druga bitna stvar, ono što je meni asocijacija za Neutrogenu – jaki proizvodi koji isušuju – sa ovim gelom to srećom nije slučaj. Nisam ga koristila svakodnevno, već par puta nedeljno i nije mi isušio ni iziritirao lice. Kasnije se na tržištu pojavio i Pink Grapefruit Cream Wash koji bi, verujem, bio još bolji za ljude koji imaju osetljivu kožu.

Pakovanje ima oko 150ml, praktično je i lepo izgleda. Cena proizvoda je negde oko 600-700 dinara. Proizvod sadrži klasičan sastojak namenjen koži sklonoj bubuljicama – salicilnu kiselinu. Gelaste je teksture i ima izuzetno sitna i fina zrnca (nemojte se plašiti da grebu kožu jako itd.)

169606

Mislim da je ovo super proizvod za letnji period kada se više znojimo i koža je masnija a ujedno zaista ima miris koji osvežava pa mogu da ga preporučim osobama sa masnom i mešovitom kožom dok bi verovatno oni koji imaju jako osetljivo trebali da izbegavaju ovakve proizvode ili da ih vrlo retko koriste. ll

DSC_0116

pink3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply