MAC pressed BLOT powder

By Jelena

O MAC blot puderu slušala sam i čitala dugo. Imam kombinovanu kožu i jedan od osnovnih problema sa kojim se suočavam u vezi sa tim je što se moje lice zaista jako sija. Gotovo uvek u torbi sa sobom nosim neku vrstu pudera za te svrhe. MAC blot je imao dobre recenzije i čula sam pohvale od par ljudi kojima verujem. U životu nikada nisam bila u MAC radnji i MAC kozmetika mi je generalno rečeno, nedostupna ;p Na Facebook-u sam našla osobu koja kupuje MAC u Nemačkoj i potom prodaje u Srbiji (uz proviziju naravno) i pritom dostavlja originalni račun. Rešila sam da nabavim napokon Blot puder jer stvarno imam problem sa mašćenjem kože lica.

MAC blot puder koštao me kao Petra kajgana :)) Uz troškove transporta, ovoga i onoga, koštao me oko 45 evra. Kupila sam nijansu “medium”.

Što se pakovanja tiče, mislim da je sjajno. Plastično je, nije preveliko, idealno je za nošenje u torbi. Ima ogledalce i kvalitetan sunđerčić za nanošenje. Ogledalo je nekako posebno oštro (čitaj: pogledam se u njega samo kad hoću da se isprepadam :))

MAC-blot

Ja sam ga stavljala i ispod pudera ali i preko u toku dana (za finiš).

Jako sam zadovoljna ovim proizvodom i mislim da je nešto najbolje što sam probala za eliminisanje sjaja lica. Stvarno garantuje par sati bez sjaja dok sa mnogim drugim proizvodima prosijam za deset minuta. Ne utiče na boju pudera i ne daje “praškast” izgled licu. Svakako ću ga kupiti prvom prilikom. S tim u vezi, jedina mana mu je – nedostupnost i možda cena. Inače, za nas sa mešovitom kožom, odličan proizvod. ll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply