Liebster Award

By Jelena

liebster award

 

Najpre se zahvaljujem Tanji i Lidiji sa bloga goodmorninggorgeouss.blogspot.com što su me nominovale za Liebster nagradu. Ja ću odgovoriti na njihova pitanja ali mislim da neću uspeti da tagujem deset novih blogerki, malo sam prosurfovala i mislim da su svi oni koje bih ja tagovala već tagovani. Tako da se izvinjavam što neću ispoštovati taj deo igrice :) Ili ako bi neko želeo da se taguje ili ima nekoga da mi preporuči, neka mi javi.

Evo i odgovora na pitanja:

1. Ravna kosa ili lokne?

- Na žalost moje prirodno kovrdžave kose – ravna. Iz tog interesovanja za ravnu kosu zapravo je i nastao moj drugi blog http://www.kosa.rs.

2. Omiljeni modni dodatak?

- Hmm, slabo stavljam bilo kakve dodatke. A ako to može da se ubroji, onda definitivno minuđuše. Bez minđuša (makar skroz minijaturnih, u obliku tačkice) ne izlazim iz kuće. Volim minđuše jednostavnog oblika, ali moram da ih imam na sebi uvek.

3. Najdraži preparativni proizvod i zašto?

- Avene Hydrance Legere dnevna krema, neka bude jer se najduže zadržala među proizvodima koje koristim. Razlog: ne masti lice a hidrira i umiruje kožu. Avene obožavam.

4. Omiljena putna destinacija?

Najinteresantnije mesto na kome sam do sada bila – Luksemburg. Oduševio me miks nacija koji sam tamo videla i mnogo bih volela da imam šansu da bolje upoznam taj deo Evrope. Mislim da je svet trenutno jedno fantastično mesto :) samo nama fali malo više sredstava i vremena (više ovog prvog :D) da bi imali priliku da ga više upoznamo.

5. Imaš li hobi i koji?

Pored pisanja bloga, trčanje. Više sam sezonski trkač (letnji) i imam ponekad prekide, ali ipak, trčanje mi je neka konstanta poslednjih 10 god.

6. Omiljena knjiga?

Ima ih više, ali neka bude “Lovac u žitu”. Obožavam je jer je beskrajno duhovita (a meni je duhovitost generalno među najvažnijim stvarima u životu).

7. Omiljena hrana i poslastica?

Mousse sa čokoladom i slatkom pavlakom, obožavam kremaste slatke stvari.

8. Zimovanje ili letovanje?

Podjednako :) Možda ipak za nijansu više volim planine nego more.

9. Kako si odabrala ime za blog?

Nisam sigurna da li je izbor imena za blog pravi ali to je što je :)) Blog i ime bloga su jako girly a ja možda i nisam baš do te mere :) Ali je simpatično i asocira na slatkiše.

10. Poruka ili savet blogokoleginicama!

Ono što radite, radite sa ljubavlju, i to će se videti!ll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply