Dior Forever liquid foundation

By Jelena

Dior Forever tečni puder želim već nekoliko godina a kupila sam ga napokon pre par meseci. Inače, poređenja radi, omiljeni puderi su mi Bourjois Healthy Mix nijansa 53 i Revlon ColorStay 180 Sand Beige. Forever sam kupila u nijansi 023 koja je prilično svetla i blago žućkasta – prodavačica mi je isprobala 4 nijanse direktno na licu i složile smo se da na mom tenu najprirodnije izgleda ova.

Bočica je vrlo lepa, pakovanje standardne veličine od 30ml. Plus je što ovaj puder ima zaštitni faktor 25. Pre upotrebe potrebno ga je malo promućkati. Vrlo sam zadovoljna ovim puderom, možda je i najbolji koji sam probala do sad. Razmazuje se lepo i deluje prirodno, na mom licu prirodnije nego recimo Revlon ColorStay (koji mi je do sada bio no. 1 za izlaske, zbog trajnosti). Prekrivanje je srednje ka jakom. Glavni kvalitet ovog pudera svakako je postojanost – sa mnogim drugima puderima mi se dešava da mi nestanu sa lica, sa Dior Forever to nije slučaj, tu je dok ga ne skinete.

Lice nije totalno mat iliti “flat” kao što je slučaj sa Revlon ColorStay. Takođe, ovaj puder ne daje neki suvišni sjaj tako da mislim da je dobar izbor za osobe sa mešovitom kožom kao što je moja. Dobro prekriva proširene pore, maskira ih i ne ističe dodatno.

Što se tiče Diorovih pudera, mali savet koji se tiče izbora boje (a koji sam našla na MakeUpAlley.com). Nijanse koje se završavaju sa 0 su neutralne, one koje se završavaju jedinicom (21,31…) su žućkaste, dvojkom su rozikaste (22,32…), a one koje se završavaju brojem 3 (23, 33..) su breskvasti/kajsija tonovi. Kod Diora, ovi brojevi ne označavaju striktno koliko je neka nijansa tamna, već označavaju tonove. Na primer, 22 i 23 su svetlije od nijanse 20.

Puder košta negde oko 5.200,00 dinara (bez popusta), ako rešite da ga kupite svakako pokušajte da to bude tokom Shopping Night-a ili neke slične promocije. ll

2093204

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Dior Forever liquid foundation

 1. Jelena
  December 12, 2013 at 9:03 pm (1798 days ago)

  Bas sam se cesto pitala jesi li ga kupila i kakvi su ti utisci

  Reply
  • Jelena
   December 12, 2013 at 9:07 pm (1798 days ago)

   Odličan mi je skroz!

   Reply

Leave a Reply