The Body Bakery Body & Hair Spritzer with Aloe

By Jelena

spritzer

Još dok je postojao Divastique forum, devojke i ja sa tog foruma smo periodično bile opsednute pojedinim online shopovima i raznoraznim otkrićima tog tipa na Internetu. Tako sam saznala i za sajt http://www.thebodybakery.com čiji su proizvodi delovali jako primamljivo. The Body Bakery ima specifičan koncept proizvoda za telo i kosu koji mirišu različitim “jestivim” mirisima – navešću samo neke od njih – Cookies & Cream, Baked Vanilla Creme, Dark Chocolate Mint, Pink Sugar Souffle, Raspberry Lemonade, Sugar Milk, Vanila Hazelnut Coffee itd (ceo spisak ovde).

The Body bakery prodaje buttere za telo, lip buttere, sprejeve za kosu i telo, regeneratore za kosu, pilinge za telo itd. Sve ove proizvode možete kupiti u nekom od mnogobrojnih mirisa koje nude na sajtu.

Ja sam naručila Body & Hair Sprizer with Aloe u jednoj od najpopularnijih i najprodavanijih mirisnih nota na sajtu – wedding cake. Na bočici (koja podseća na ambalažu za šlag u spreju) piše da je to “lagani, mirisni sprej obogaćen alojom, vitaminom E i morskom solju.”

Uputstvo za upotrebu: “Naneti slobodnim potezima na telo i kosu i osvežavati miris u toku dana”. Miriše fantastično, baš kao “wedding cake”! Interesantno je da može da se koristi kao miris za kosu. Desilo mi se da, jednom kad sam stavila ovaj sprej, neko iz društva predloži da idemo na kolače lol U svakom slučaju, miris je neobičan i lep, mada i na našem tržištu postoji jeftinija i ne puno drugačija zamena, čuveni Bon Bons. Sprej koji sam ja konkretno kupila čini mi se više služi za zabavu nego što bi neko želeo da baš toliko miriše na kolače. Na The Body Bakery ima još mnogo interesantnih proizvoda, kao što su body butteri ili, recimo, cupcake conditioner za kosu. Kao sample sam dobila Pink Sugar Souffle gel za tuširanje i bio je fenomenalan. Šteta što nam cenovno i geografski ovi proizvodi nisu dostupniji, ali je ovo svakako dobar primer originalne ideje među proizvođačima kozmetike. ll

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply