Balea Young Zuckerschnute krema za telo

By Jelena

Ovu kremu za telo sam kupila najviše zbog pakovanja koje mi je delovalo simpatično i pomalo otkačeno :P (zbog nesvakidašnje kombinacije boja žuto-pink). Ova krema košta svega oko 250 dinara (za 200 ml) i iskreno nisam očekivala puno. Štaviše, uglavnom su mi slatkasti mirisi u Balea proizvodima mučni i ne sviđaju mi se.

PICT2683-vert1

Međutim, ja sam oduševljena ovom kremom za telo! Tekstura je odlična i zaista neguje. Ima izuzetno interesantan miris – na slatkiše i šećer, prožeto mirisom citrusa koji daje nešto svežine. Sve u svemu, kada sam kupila ovu kremu izvestan period bila sam potpuno opsednuta njome, zanemarila sve druge i mazala samo nju, najviše zbog mirisa. Pritom, nega je u rangu mnogo skupljih krema za telo i body buttera. Kupila sam je potpuno “random” i bezveze a ispalo je jedno od boljih DM otkrića. Ne znam tačno da li je limited edition ili je u redovnoj ponudi, ali ako ste u mogućnosti, preporučujem da probate, sjajna stvar za ne tako puno para! ll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Balea Young Zuckerschnute krema za telo

 1. Nevena
  November 6, 2013 at 7:34 pm (1834 days ago)

  i ja sam je kupila zbog praktičnosti re-upotrebe i lepe embalaže, ali me takođe odbija miris, ali ću je probati u budućim danima, s obzirom na pozitivan review. :)

  Reply
 2. Zlatana
  November 6, 2013 at 8:46 pm (1834 days ago)

  Obožavam je :)

  Reply

Leave a Reply