Avon Planet spa tretman za ruke i stopala

By Jelena

avonplanetspa

Avonov African Shea Butter hranljivi tretman za ruke i stopala je inspirisan parafinskim tretmanima koji se rade u kozmetičkim salonima. Koristi se za negu ruku i stopala, a pored parafina sadrži i đumbir. Zimi nam je naročito potrebna pojačana nega kože i mislim da je ovaj proizvod idealan za ovaj period.

Nanosi se u debljem sloju, umasira u kožu i ostavlja da stoji 3 do 5 minuta a potom se obriše višak. Preporučuje se da se noge ili ruke umotaju u vruć peškir ili u specijalne rukavice/čarapice koje se koriste pri tretmanu (mogu se naručiti i u Avon katalogu). Miris je ok, ali ništa senzacionalno.

Meni je ovo jedan od najdražih Avonovih proizvoda jer zaista sa ovim dobijate jedan poseban efekat, sličan kao da ste radili neki tretman u salonu. Ja sam ga koristila na rukama i oo ovog proizvoda ruke budu izuzetno meke. Svakako se dobija efekat koji ne možete postići običnim kremama za ruke Koža je hidrirana i umirena (nema crvenila itd). Moja majka ima vrlo suvu i grubu kožu stopala i ona je oduševljena ovim proizvodom.

Avon parafinski tretman košta oko 400 dinara i mislim da je sjajan za ekspres-negu ali i za “pampering” – kad hoćete de sa malo razmazite i da uradite sebi mali spa tretman u kućnoj varijanti. ll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments on Avon Planet spa tretman za ruke i stopala

 1. ZipaThis
  December 11, 2013 at 6:55 pm (1771 days ago)

  Imala sam nekada davno tretman za stopala i ruke iz Avona koji se obavljao tako što se namažu ruke i stopala, a zatim zamota u topli ručnik i rezultati su bili odlični! Samo što ga nema dugo u katalogu :)

  Reply
  • Jelena
   December 11, 2013 at 7:08 pm (1771 days ago)

   U katalogu u Srbiji ga ima još uvek, jedino što su promenili pakovanje. I ja sam ga otkrila dosta davno, ima bar 6-7 godina :)

   Reply
  • Jelena
   December 13, 2013 at 6:22 pm (1769 days ago)

   Hvala! Ja samo ne znam kako da nadjem deset novih blogerki da nominujem sad :))

   Reply

Leave a Reply