Avene Hydrance Optimale UV Legere

By Jelena

Kada sam u nedoumici šta da kupim za negu kože lica ili kada mi je lice iziritarno, izbor redovno pada na francusku apotekarsku kozmetiku Avene. Cene i nisu baš najpovoljnije ali je to brend koji najviše prija mojoj koži, umiruje je i opušta. Sadrži termalnu vodu Avene. Od svih dnevnih krema koje sam koristila u poslednjih nekoliko godina, ovo mi je omiljena. Ne masti lice, lagana je a hidrira i ima zaštitni faktor 20. Smiruje nadraženost i crvenilo. Što se mene tiče, od dnevne kreme – dovoljno :)

Imam kombinovanu kožu lica, sklonu mašćenju i proširene pore. Isprobala sam puno proizvoda za kožu sa proširenim porama (o tome u posebnom tekstu) i ne očekujem čuda od krema. Puno je krema na tržištu koje su agresivne, parfimisane itd. a Avene mi je skroz obična i skroz dobra, kao što rekoh, glavna karakteristika joj je da umiruje nadraženu kožu, tačno osećate neku vrstu opuštanja kad je stavite. Ne masti dodatno i ne podstiče sijanje kože, što je veliki plus.

933-hydrance-uv-legere

Ovo je dnevna kremica a za noć mislim da je bolje imati malo jaču kremu. Mislim da je idealna ako noću koristite tretman-kreme (sa retinoidima, AHA kiselinama itd). Hydrance Optimale krema postoji u dve verzije – Legere i Riche (za suvu kožu). Trenutno košta oko 2.500,00 dinara. Kao što rekoh, ovo je jedna od retkih krema koja je kod mene izdržala test vremena i koristim je već godinama. ll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments on Avene Hydrance Optimale UV Legere

 1. Name*
  November 3, 2013 at 8:49 pm (1837 days ago)

  Meni je ova krema u verziji rich savrsena krema ne mjenjam je vec 5 tuba zaredom XD

  Reply
 2. Nataša Pivnički
  November 4, 2013 at 4:41 pm (1836 days ago)

  *Krema je odlična!Koristila sam je kao mlada profesorka nakon sedam časova predavanja.Odmarala je moje lice,blažila podočnjake i smirivala crvenilo.Trajala je od 3-6 meseci.Zaista tople preporuke svima.U Srbiji je gotovo uvek 25 evra,u Austriji 20,a u Nemačkoj 18.Tako da se isplati kupovati je na putovanjima.

  Reply
 3. ja
  December 1, 2013 at 6:46 pm (1809 days ago)

  kupite je kod mene u apoteci,tu je najjeftinija:).ja korsitim u rich verziji jer navece stavim ystheal i po prvi put mI se koza ne peruta.inace kod mene kosta oko 28KM,opet pogledacu sutra cijenu. POZDRAV

  Reply
 4. Marina
  July 27, 2014 at 1:18 am (1572 days ago)

  It was hard to find your posts in google search results.

  I found it on 20 spot, you should build a lot of quality backlinks ,
  it will help you to get more visitors. I know how to help you, just type in google –
  k2 seo tricks

  Reply

Leave a Reply